Oktatók

Ha vezetni tanulsz, akkor nem csak az autó irányítását tanulod meg, hanem az életed irányítását is. Felnőttél, de a jogosítvány kézhezvételével még felnőttebb leszel, hiszen a jogsi nem csak arra ad lehetőséget, hogy a közutakon közlekedj, hanem arra is, hogy nem csak a saját, de mások életére is befolyással legyél. Ez egy hatalmas kincs, elismerés és felelősség is egyben, ezért is fontos, hogy kitől sajátítod el azt a tudást, amivel később az utakra mész. Nálunk felkészült, a szívüket-lelküket beleadó oktatók várnak, akik nem csak a vezetésre, de egy kicsit az életre is fel fognak készíteni Téged. Ismerkedj meg egy picit Velük, aztán a KRESZ vizsga után válaszd ki a Neked legszimpatikusabbat és a legjobban Hozzád illőt. 🙂

Tündi – Az Alapító

Autó, amin megtanulhatsz Nála vezetni: Toyota Auris Hibrid, automata váltó
Tanpálya és forgalmi régió, ahol oktat: IV. Berda József u. 15.

Tündi, a Csajszi Autósiskola vezetője, akinél egy automata váltós Toyota Auris-on tanulhatod meg a közlekedés minden csínját-bínját. Amellett, hogy kiváló oktató (amit pedagógusi pályájának is köszönhet), fodrászokat megszégyenítő módon ért a pszichológiához is, úgyhogy készülj fel rá, hogy nem csak vezetés, de minden más téma is terítékre fog kerülni. Tündi nagyon nyugodt és kimért, imád viccelődni és ha kell, akkor századjára is elmondja, hogy mit hogyan kell csinálnod.

És hogyan tanít Tündi vezetni? Hát így:

 

Melinda – A nyugalom szigete

Autó, amin megtanulhatsz Nála vezetni: Opel Astra Classic, manuális váltó
Tanpálya és forgalmi régió, ahol oktat: IV. Berda József u. 15.

Tudtad, hogy az Opel Astra Classic az egyik legkedveltebb első-autó, amin nálunk is megtanulhatod a vezetés alapjait? Ráadásul adunk mellé Neked egy Melindát, aki végtelenül türelmes, borzasztóan lelkes és az oktatásra munka helyett életcélként tekint. Több száz tanuló, és több százezer kilométer van a háta mögött, úgyhogy Nála biztos és megértő kezekben leszel.

Lesd meg Melindát oktatás közben is:

Zsuzsa – A humorzsák

Autó, amin megtanulhatsz Nála vezetni: Skoda Octavia, manuális váltó
Tanpálya és forgalmi régió, ahol oktat: XIV. Írottkő park 1.

Szeretnél egy igazán nagy autón megtanulni vezetni, ráadásul úgy, hogy ott ül melletted Zsuzsa, aki nem csak harsány, de nagyon vicces is, és aki azért választotta ezt a pályát, hogy legalább annyira szabadnak érezhesse magát, mint Te, amikor a jogsiddal a kezedben csak úgy bepattansz majd az autódba, és meg sem állsz napnyugtáig?  Jelentkezz, és a sikeres KRESZ vizsgád után nem csak ezt a csodálatos Skoda Octaviát teheted próbára, de Zsuzsa tanári képességeit is.

Zsuzsánál nem csak a pedált, de a szöveget is nyomhatod