Jelentkezés

A tanfolyamra jelentkezés személyesen történik. Ehhez ki kell töltened egy jelentkezési lapot, és a tanulmányi szerződést, melyben a képzés menetét rögzítjük.

Elméleti képzés (KRESZ oktatás)

Az elméleti képzésben a KRESZ-ről tanulhatsz, ami örök alapot ad a forgalomban való közlekedéshez. A KRESZ-t nem csak tantermi képzés során, hanem e-learning rendszerben, otthonról is megtanulhatod, de a számos felmerülő kérdés és speciális forgalmi helyzet miatt mindenképpen a tantermi képzést javasoljuk Neked.

Az KRESZ oktatás tantermi helyszíne:
1042 Budapest, Árpád út 56. 1.emelet

Elméleti vizsga (KRESZ vizsga)

Ha elvégezted a KRESZ tanfolyamot nincs más dolgot, minthogy sikeres KRESZ vizsgát tegyél. Erre két budapesti helyszínen van lehetőséged:
IX. kerület, Vas Gereben utca
XI. kerület, Petzvál József utca

Járműkezelési képzés = tanpálya

Ha megvan a KRESZ vizsgád jöhet a vezetés. Az alapokat tanpályán tanítjuk meg Neked, hogy aztán a forgalomba már némi tapasztalattal tudjunk kimenni Veled. Ne aggódj, a tanpályás képzés rövid és szórakoztató, melynek hála úgy kerülsz ki a forgalomba, hogy – ugyan alapszinten -, de képes leszel irányítani az autót.
Iskolánkban számos autótípus közül választhatsz és automata váltós autón is megtanulhatsz vezetni.
Tanpályáink címei:
1142 Budapest, Írottkő park 1.
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 109.
1043 Budapest, Berda József utca 15.
1138 Budapest , Váci út 178, Duna Plaza parkoló
1112 Budapest, XI., Budaörsi út 172-178, Virágpiac

Forgalmi képzés = végre vezetünk!

A forgalomban sajátítod el a biztonságos közlekedéshez szükséges ismereteket, tapasztalataidat fokozatosan bővítve. Nyugi, mi végig ott leszünk és fogjuk a kezedet.

Forgalmi vizsga

Az oktatód jelenlétében bebizonyítod Magadnak és a vizsgabiztosnak, hogy képes vagy önállóan is autót vezetni és biztonságosan részt tudsz venni a közúti forgalomban.

Elsősegély tanfolyam

A képzés ideje alatt el kell végezned egy közúti elsősegélynyújtó tanfolyamot (ezt megszervezzük neked), amiből  Magyar Vöröskeresztnél kell vizsgáznod.

Ha kérdésed van, hívj és megbeszéljük!

KEDD : 15.00 – 18.00
SZERDA: 15.00 – 18.00
CSÜTÖRTÖK: 15.00 – 18.00