Az első NŐI autósiskola kizárólag NŐI oktatókkal!

Jó hangulatban, alapos szaktudás mellett sokéves tapasztalattal rendelkezve, személyiségedre odafigyelve oktatunk. Célunk, hogy nyugodt környezetben, képességeidnek megfelelően, a legkevesebb idő alatt szerezz jogosítványt. Nálunk kizárólag nyugodt, az aktuális lelkiállapotodat is figyelembe vevő női oktatókkal találkozhatsz, akiknek az oktatás nem csak a munkájuk, de a hivatásuk is egyben.

Tanulj te is a Csajszi Autósiskolánál!

Egyre népszerűbbek az automata váltós gépkocsik. Nem csoda, hiszen sokkal könnyebb vezetni, mint a manuális váltós autókat. Sokan úgy gondolkoznak már, hogy felesleges bajlódás a kuplungot összehangolni a váltóval. Igazuk is van 🙂

Exponenciálisan nő az automata váltós autók száma. A tanulók is dönthetnek úgy, hogy automata autón tanulnak vezetni, azon vizsgáznak.
-könnyebb a jármű kezelése
-nem gurul vissza emelkedőn
-nem kell kanyarodás előtt visszaváltani (ez az egyik legnehezebben megtanulható)
-több időnk marad a közlekedés figyelmére
-sokkal kevesebb órával tudunk vizsgázni menni = olcsóbb a képzés díja

Hátránya, hogy csak automata váltós gépkocsit vezethetünk. De valószínűleg néhány év múlva már úgyis csak ilyen autók lesznek.

Média megjelenéseink

Hallgasd meg az MR1 Trendidők velem készített riportját, amiben a nők autóvezetéséről és az autóvezetés oktatásáról beszélek! (rövidített, vágott verzió)

Nézd meg a Duna TV velem készített riportját, amiben a nők nyilatkoznak az autóvezetéséről és a parkolásról:

Nem csak a Duna TV, de a Nők Lapja Café és látott bennünk fantáziát. A velünk készült cikket itt tudod elolvasni.

Diákjaink mondták rólunk:

Ha bárki szeretne elkezdeni, újrakezdeni vezetni tanulni, Ajánlom Tündit és a Csajszi Autósiskolát Mindenkinek! Ne olyat válassz, aki férfi kresz-oktatókkal és férfi vezetői-oktatókkal női autósiskolaként hirdeti magát. Ha női oktatókat szeretnél, türelmeseket, higgadtakat, 100 %-ig profikat, akkor válaszd Tündiéket, akik több, mint 20 éves rutinnal rendelkeznek, és nagyon jó fejek :))
Judit

“Szuper volt a Kresz oktatás is és professzionális a vezetés oktatás is. Csak ajánlani tudom! Tündinek hálás vagyok a végtelen türelméért!”
Annamária

“Naprakész, használható tudást kaptam, olyan praktikákkal amik megkönnyítették a tanuló vezetői időszakomat! Nekem “T betű” sem kellett, amikor kézhez kaptam a jogsim! Csak ajánlani tudom!”
Szandra

“Én egy másik autósiskola oktatójától jöttem át a Csajszihoz, amit nem bántam meg! Sőőőt..   Melindánál tanultam meg vezetni , aki nagyon kedves, türelmes, segítőkész! Ő nem ordítja le az ember fejét , nem kezdi el mondani , hogy ezt meg azt már rég tudni kellene.. Hanem mindenben az ember segítségére van és ha valami nem megy , akkor azt addig mondja és csináljuk ameddig már sikerülni fog.   Úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm!”
Réka

“Ha elhatároztátok, hogy megtanultok autót vezetni, a legjobb helyen jártok! Az elméleti és a gyakorlati oktatás is profi. Nem monoton, információ-átadós, gépszerű tanításban lesz részetek, hanem rugalmas, a képességeitekhez igazodó oktatást – és nevelést is kaptok. Nekem fontos volt az autósiskola választáskor az, hogy partnerként kommunikáljanak velem ( pedagógusként, gyerekek között, nap mint nap én is erre törekszem ). Biztosan állítom, hogy nem csak a honlapon szerepel a türelmes, egyénre szabott oktatás, hanem valóban így is zajlik. Köszönöm Tündinek, hogy – a korábbi szorongásaim, félelmeim ellenére – mindig jókedvvel, oldottan mehettem a vezetés-órákra. Ha jó színvonalon, kellemes légkörben szeretnétek vezetni tanulni, a “Csajszit” válasszátok! Sok sikert kívánok minden leendő tanulónak!”
Hajni

Statisztikai mutatók

A Csajsziautósiskola az átlagosnál jobb statisztikai mutatószámokkal rendelkezik!

Vizsgasikerességi mutató (VSM) – elmélet : 48,65 %
Vizsgasikerességi mutató (VSM) – forgalom : 76,6 %
Átlagos képzési óraszám (ÁKO): 133,29 %
Képzési költség (KK) : 306.900 Ft

Ha kérdésed van, keress minket bátran a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén! 🙂